De verkoop van de Werkhorst gaat van start!
Op 19 januari nodigen wij u tussen 16.00 en 19.00 uur uit in Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70 Meppel.
Ter plaatse wordt alle informatie aan u ter beschikking gesteld en de verkoopprocedure bekend gemaakt.
Op Funda vindt u de ‘vooraankondiging’. Hier vindt u beknopte informatie over het plan en de woningen. Eerder dan 19 januari worden er geen tekeningen en/of prijzen door de projectontwikkelaar of bij ons ter inzage gelegd.

U kunt uw inschrijfformulier (*) tot 31 januari 2018 17.30 uur bij ons op kantoor inleveren. Bij voldoende belangstelling wordt er op 2 februari 2018 geloot bij Notariskantoor Lever te Meppel.
* Let op: Via onderstaande inschrijving loot u niet mee. Het inschrijfformulier dat u heeft ontvangen op 19 januari of ophaalt bij ons op kantoor kunt u indienen voor de loting.

Update 22 januari 2018: Heeft u de 'kick off' gemist? Bij ons op kantoor is de informatiemap en de verkoopprocedure af te halen.

Het plan
Met het nieuwe bestemmingsplan ‘Meppel – Werkhorst 30’ zal de bouw van 21 woningen planologisch mogelijk worden gemaakt. Het voormalige Drenthe College staat al enige tijd leeg. Ontwikkelaar Junco B.V. heeft een plan ontwikkeld met 21 woningen. Van Ditshuizen Makelaardij verzorgd de verkoop.Stand van zaken december 2017
Junco BV legt op dit moment de laatste hand aan het project. Gemeente Meppel/Welstand is akkoord met het ontwerp van de woningen en dat betekent dat de aanvraag van de omgevingsvergunning afgerond gaat worden. Met de aannemer worden de laatste details nu uitgewerkt. Als de aanvraag van de omgevingsvergunning en de gesprekken met de aannemer zijn afgerond, kan de verkoop van start gaan.

Ontwerp woningen
Het plan omvat in totaal 21 woningen. 4 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-één-kap woningen, 2 hoekwoningen en 5 rijwoningen.

Start verkoop
De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. We verwachten bij de volgende update een start verkoop datum te kunnen noemen.

Vrijblijvende waardebepaling eigen woning en hypotheekadvies
Ondanks de trage start, lijkt alles nu in een stroomversnelling te komen. Dit is het juiste moment om uw woning te koop te zetten! Bereid uw mogelijkheden goed voor. Bent u benieuwd wat uw woning waard is en/of benieuwd wat u kunt lenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws omtrent het plan?
Maak uw interesse kenbaar via onderstaand inschrijfformulier!Gemiddelde klantbeoordeling
Funda 9,0!

Dat spreekt voor zich.

  • Adres
  • Prinsengracht 22
  • 7941 KD Meppel