Splinternieuw en duurzaam wonen, met eigen aanlegsteiger middenin het karakteristieke dorp Belt-Schutsloot?Het nieuwbouwproject is gunstig gelegen ten opzichte van dorpskern en uitvalswegen. De dorpskern van Belt Schutsloot biedt een basisschool, voetbalvereniging, supermarkt en diverse horecagelegenheden. Op 5 km afstand ligt een middelbare school en het winkelcentrum van Zwartsluis. Daarnaast liggen de pittoreske plaatsen Vollenhove, Blokzijl en Giethoorn in de directe omgeving.

Een nieuwe woonwijk middenin Belt-Schutsloot betekent heerlijk nieuw wonen met de sfeer van eeuwenoude tradities. Rietpramen, actieve verenigingen en de jaarlijkse gondelvaart zorgen voor een levendige omgeving.

Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepompinstallatie met vloerverwarming.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met toilet en meterkast, tuingerichte woonkamer, half-open keuken en een inpandige bergruimte/bijkeuken.
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.
Tweede verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderruimte.

De ontwikkelaar biedt diverse mogelijkheden om de woning compleet naar eigen smaak in te richten. Er is ruime keuze op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels, vensterbanken, binnendeuren, hang- en sluitwerk e.d- Kavel 1 – 394m² - 
- Kavel 2 – 346m² - 
- Kavel 3 – 301m² - 
- Kavel 4 – 324m² - 
- Kavel 5 – 324m² - 
- Kavel 6 – 319m² - 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie en/of het nemen van een optie.
De prijzen en projectbrochures zijn vanaf 18 december beschikbaar.
Telefoonnummer: 0522-746021
E-mail: info@vanditshuizen.nl
Gemiddelde klantbeoordeling
Funda 9,0!

Dat spreekt voor zich.

  • Adres
  • Prinsengracht 22
  • 7941 KD Meppel