Nieuwbouwlocatie Giethoorn, De Wilgen.

4 twee-onder-één-kap woningen 

Locatie
Op een mooie locatie aan de Wilgen in Giethoorn worden vier ruime twee-onder-één kap woningen gerealiseerd. De woningen worden uitgevoerd in een "sjieke" donkere steen en gebouwd door aannemingsbedrijf Dons en Troost. Door de hoge dakgoot hebben de woningen rechte wanden op de eerste verdieping wat zorgt veel ruimte. De royale kavel van ca. 299 m2 garandeert een riante achtertuin en fijne voortuin.

Indeling woningen:
Begane grond: entree/hal, toilet, tuingerichte woonkamer en open keuken.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: via vaste trap bereikbaar en een 4e slaapkamer mogelijk.
Technisch:
Kunststof kozijnen
Keukeninrichting niet inbegrepen
Sanitair: standaard 2 wandcloset, 1 fontein, 1 douchekraan en 1 wastafel.
Cv-installatie met radiatoren.

Buurt
De woningen zijn gesitueerd in een kindvriendelijke buurt en bevinden zich op fietsafstand van het bekende Binnenpad en Zuiderpad. Houdt u van varen dan vaart u zo naar de Bovenwijde, naar de Beulakerwijde en naar de prachtige natuurgebieden van het Nationaal park Weerribben en Wieden. En liggen 's winters de grachten en sloten dicht met ijs, dan bindt u de schaatsen onder en geniet u vlakbij huis.

Voorzieningen
De basisschool (Noorderschool) ligt op korte afstand en een supermarkt (Spar) bevindt zich op 5 autominuten afstand in Giethoorn-Zuid. Het hart van de gemeente Steenwijkerland, Steenwijk, met een uitstekend winkel- en voorzieningenniveau (tevens NS-intercitystation en voortgezet onderwijs) is op 6 km afstand gelegen en Meppel op ca. 15 km afstand.

Meer informatie? Neem contact op met ons kantoor via 0522-746021 of raadpleeg het nieuwbouwproject via Funda.
Gemiddelde klantbeoordeling
Funda 9,0!

Dat spreekt voor zich.

  • Adres
  • Prinsengracht 22
  • 7941 KD Meppel