Vanaf maart 2020 beschikbaar bij Van Ditshuizen Makelaardij!

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Geen gesloten envelopjes meer, maar open, online en digitaal. Dat is wat de klant van nu wil en verwacht. De koper kan met Online Bieden op elk moment van de dag en elke plek ter wereld – kantoor, thuis of op vakantie - mee bieden. Hiermee geeft NVM Online bieden antwoord op de vraag om meer transparantie en grotere gebruikersgemak.

Het is een eerlijke manier van verkopen die bovendien tot de maximale opbrengst leidt. Misschien heeft u zelf weleens mee gedaan aan een gesloten inschrijving. Het kan erg frustrerend zijn omdat u geen enkele houvast heeft. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces, zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.
 
De voordelen van Online bieden:
✅ transparant en inzichtelijk
✅ realistische biedingen
✅ nergens aan vast zitten
✅ snel en effectief

 
Uw woning ook verkopen via NVM Online Bieden?
Bel ons voor uitleg en een vrijblijvende kennismaking + waardebepaling van uw woning!
 

Versnelling verkoopproces

Door het digitaliseren van de ‘envelopjes’ kunnen we biedingen snel beoordelen en met elkaar vergelijken. Na afloop van het biedproces (en na gunning door de verkoper) kan binnen korte tijd de koopovereenkomst worden getekend. Hier hebben zowel makelaar, verkoper als koper baat bij.
 
Gemiddelde klantbeoordeling
Funda 9,0!

Dat spreekt voor zich.

  • Adres
  • Prinsengracht 22
  • 7941 KD Meppel